Web Analytics Made Easy - Statcounter


گروه کُر فیلارمونیک ایران به رهبری علیرضا شفقی نژاد در چهارمین روز از برگزاری سی و سومین جشنواره موسیقی فجر به اجرای برنامه ای در یادبود پرفسور محمود حسابی می پردازد.

علیرضا شفقی نژاد رهبر گروه کُر فیلارمونیک ایران در گفتگو با امتداد نیوز با اشاره به رپرتوار این مجموعه موسیقایی در ایام برگزاری جشنواره موسیقی فجر بیان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته کنسرت پیش روی ما در جشنواره به نوعی ادامه کنسرت تابستان گروه کُر فیلارمونیک ایران در تالار رودکی است که به یاد پرفسور حسابی برای مخاطبان اجرا و خوشبختانه با استقبال آنها نیز روبه رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قسمت اول برنامه کنسرت به اجرای سولیست های گروه کر فیلارمونیک ایران اختصاص دارد که در این بخش گلاره وزیری سوپرانو، سایه سدیفی آلتو، یاشار احمدی تنور، حمید خسرو شاهی باس به اجرای برنامه می پردازند. این در حالی است که در بخش دوم برنامه بخشی از قطعه «میسالونگی» اثر موتزارت، قطعه «خدا عشق است» اثر لوریس چکناواریان و «آوه ماریا» اثر کاچینی که هر یک از آنها برای گروه کر تنظیم شده است به مخاطبان ارایه می شود.

شفقی نژاد در معرفی گروه اجرایی کنسرت بیان کرد: آلوین آوانسیان نوازنده پیانو و کنسرت مایستر، افسانه جابری مدیر مسئول گروه، انوشه جم مدیر داخلی و من به عنوان رهبر ارکستر بخش دیگری از گروه اجرایی کنسرت را تشکیل می دهیم. قبلا هم اشاره کرده بودم کنسرت ما ادای دینی به پرفسور حسابی است که علاوه بر تسلط در دانش به صورت کاملا خودجوش روی سازهایی چون ویولن، پیانو، آکاردئون و پیانو کارهایی را انجام داده و این باعث افتخار ماست که در این کنسرت می توانیم چنین برنامه ای را پیش روی مخاطب قرار دهیم.

این رهبر ارکستر در پایان تاکید کرد: خوشبختانه از آغاز فعالیت های گروه کُر فیلارمونیک ایران این مجموعه توانسته مخاطبان خود را پیدا کند به همین جهت در اجرای جشنواره نیز نگران مخاطب نیستیم زیرا معتقدیم مخاطبانی که به تماشای اجرای ما در جشنواره می نشینند قطعا افرادی هستند که مایل به تماشای کنسرتی با حال و هوایی متفاوت هستند.

کنسرت گروه کُر فیلارمونیک ایران به رهبری علیرضا شفقی نژاد ساعت ۱۸:۳۰ روز یکشنبه ۲۴ دی ماه در تالار رودکی تهران میزبان تماشاگران سی و سومین جشنواره موسیقی فجر خواهد بود.

true برچسب ها : سی و سومین جشنواره موسیقی فجر علیرضا شفقی نژاد گروه کر فیلارمونیک ایران موسیقی کلاسیک true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۹۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی

در پایان دومین روز از بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از پنج پژوهشگر، ۶ ایده نوآورانه دانشجویی، سه پایان نامه برتر آموزش پزشکی، یک سخنرانی کوتاه و یک کارگاه آموزشی تقدیر شد.

 به گزارش وبدا، دکتر حوریه محمدی، رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت دانش پژوهی و پروژه‌های مبتنی بر شواهد گفت: پروژه‌های تغییر مبتنی بر شواهد است و ما به دنبال اثبات فرضیه نیستیم بلکه می‌خواهیم روش‌هایی که آزموده و نتیجه بخش بوده است را در محیط واقعی کلاس درس بیاوریم تا بهره وری موسسه آموزشی بهتر و همراهی محیط بیشتر شود.

وی با ارائه گزارشی از روند اجرایی جشنواره گفت: این جشنواره در شش حیطه برگزار و از دانشگاه‌ها خواسته شد تا برای هر حیطه یک فرآیند ارسال کنند. در مجموع از میان ۱۹۶ فرآیند ارسال شده از سراسر کشور به دبیرخانه، ۲۰ فرآیند حائز رتبه شدند.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، سپس به مشارکت دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: امسال از ۷۰ دانشگاه ۵۴ دانشگاه مشارکت کردند و ۱۶ دانشگاه نیز هیچ فرآیندی ارسال نکردند. انتخاب نشدن برخی از دانشگاه‌ها در این رقابت از ارزش‌های آنها کم نمی‌کند.

دکتر محمدی، از همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال خبر داد و گفت: امسال توانستیم با دوره‌های آموزشی تیم داوری را تقویت کرده و داوری پررنگ تری داشته باشیم و قطعا بانک داوران را در دوره‌های بعدی تقویت خواهیم کرد. این یکی از تفاوت‌های جشنواره امسال بود.

وی همچنین بر حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی تاکید کرد و گفت: تداوم برنامه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در نظر داریم تا از طریق سازو کار مناسب، استمرار پروژه‌های اثربخش را داشته باشیم. امسال تمرکز بر روی دانشگاه‌های بزرگ نبود و از دانشگاه‌های کوچکتر نیز برگزیده داشتیم.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، با اشاره به انتخاب شعار "آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" گفت: شعار همایش بر اساس ماموریت معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای تربیت نیروی انسانی و کادر درمان توانمند و تاثیر گذار انتخاب شد تا از این طریق اهمیت پیوستگی مطالب تئوری و عملی یادآوری شود.

دکتر محمدی، توسعه و بازنگری برنامه‌های درسی منطبق بر نیاز‌های جامعه را پیش نیاز تحقق شعار خواند و تصریح کرد: ارتقای کیفیت آموزش بالینی، آموزش دانشجو محور با تاکید بر اخلاق حرفه‌ای و استفاده از تکنولوژی‌های نوین آموزشی متناسب با نیاز کلاس‌های درس از جمله مواردی است که می‌تواند موجب تحقق شعار جشنواره شود.

وی مشارکت شش دانشگاه در یک کلان منطقه به صورت مشارکتی در جشنواره و پذیرش مقالات کامل به جای خلاصه مقاله را از جمله تفاوت‌های جشنواره امسال نسبت به سال‌های گذشته خواند و بر ضرورت توجه به پروژه‌های مبتنی بر شواهد تاکید کرد.

دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، در نشست پایانی با ارائه آمار کلی از رویداد‌ها گفت: در جشنواره امسال، ۱۴ صبحانه کاری، ۱۷ کارگاه، ۳ کلینیک مشاوره، ۳ نشست تخصصی و همچنین ۵۱ مقاله و ۶۴ پوستر پذیرفته شدند.

دکتر محمدی تعداد شرکت کنندگان در همایش امسال را ۲ هزارو ۶۴۷ نفر به صورت حضوری و ۳۱۷ نفر به صورت مجازی از طریق آپارات، عنوان کرد و گفت: مقالات برگزیده امسال در مجلات معتبر از طریق دبیر خانه منتشر خواهد شد.

دبیر ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی، از ارسال ۷۰۷ ایده به جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه امسال رکورد ایده‌های دانشجویی را زد به گونه‌ای که از میان ۶۵۴ ایده پذیرفته شده ۱۱ ایده به مرحله داوری رسید و در نهایت امروز از ۶ ایده تقدیر شد.

دکتر محمدی در پایان، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل تیم‌های علمی خوب، از همکاری دانشگاه‌ها و تیم اجرایی قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • گروه‌بندی فوتبال المپیک مشخص شد/ امباپه و مسی در پاریس؟
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • هندبال قهرمانی جوانان آسیا/ حریفان ایران مشخص شدند
  • حریفان ایران در والیبال چلنج کاپ زنان مشخص شدند
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • حریفان ایران در چلنج کاپ والیبال زنان مشخص شدند